Meistä

Eduketun tiimissä on kolme kokenutta ja työtään rakastavaa  opetusalan ammattilaista.

 

Noora Friman on äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja, joka on tehnyt suurimman osan urastaan suomi toisena kielenä -opettajana peruskoulussa. Nooralle on tärkeää jatkuvasti kehittyä ja kehittää. Omassa opetuksessaan Noora on kehittänyt etenkin yksilöllisen etenemisen menetelmiä sekä erilaisten nettisovellusten käyttämistä opetuksen apuna.

Lue lisää.

 

Maria Helstola on äidinkielen ja kirjallisuuden sekä draaman opettaja. Hän on uransa aikana työskennellyt yläkoulussa ja lukiossa. Maria pitää toiminnallisten menetelmien kehittelystä, koska hänen kokemuksensa mukaan asiat opitaan usein parhaiten itse tekemällä. Draaman ja teatterin lisäksi kirjoittaminen kuuluu Marian erityisiin kiinnostuksen kohteisiin. Hänen mottonsa onkin: “Kirjoitan, siis olen.”

Lue lisää.

 

Ilona Ruohomäki on teatterin sekä äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja.  Hän on työuransa aikana saanut opettaa kaikilla koulutusasteilla aina perusopetuksesta vapaaseen sivistystyöhön ja yliopistoon saakka. Ilonan erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat työhyvinvointi, viestintäosaaminen sekä teatteri- ja draamalähtöiset opetusmenetelmät. Ilonan mielestä luovuus ja uuden kulttuurin luominen kuuluvat kaikille ja kaikkialle.

Lue lisää.

2 kommenttia artikkeliin ”Meistä

  1. Innostavaa lukea ihmisistä, jotka eivät ole tyytyneet uikuttamaan, vaan ovat itse lähteneet tekemään asioita paremmin. Mahtava juttu, hyvä te!

    Joskus käy niinkin, että unelmista tulee totta. Menestystä aloittamallenne taipaleelle.

    Vastaa

    1. Kiitos todella paljon tsemppaavasta kommentistasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *