Meistä

Työlleen omistautuneet opettajat Noora Friman, Maria Helstola ja Ilona Ruohomäki kyllästyivät käymään kursseilla, joissa yleisön tehtävä on vain istua passiivisena. Liian usein koulutukseen osallistumisen jälkeen tuli tunne, että mitään ei jäänyt käteen – että olisi kannattanut jättää menemättä kokonaan. 

Näin sai alkunsa Edukettu osuuskunta, jonka tiimissä on tällä hetkellä kymmenen kokenutta ja työtään rakastavaa opetusalan ammattilaista.

Lue lisää osuuskunnan jäsenyydestä.

Noora Friman, noora @ edukettu.com

”Olen innostuva ja innostava, tutkiva ja toteuttava opettaja. Minulla on paljon kokemusta sekä lasten että aikuisten opettamisesta ja kouluttamisesta. Tällä hetkellä työskentelen tamperelaisessa Etelä-Hervannan koulussa S2-opettajana.”

Kiinnostuksen kohteet: Kirjallisuus – Kielet – Digiloikkiminen – Yhteisöllinen tekeminen – Kehittäminen – Vaikuttaminen – Oppimisen ilo – Rauhoittuminen ja rentoutuminen

 

Maria Helstola, maria @ edukettu.com

”Olen työhöni intohimoisesti suhtautuva äidinkielen ja kirjallisuuden, draaman sekä kirjoittamisen opettaja ja kouluttaja. Parasta työssäni on se, kun onnistun avaamaan muille uusia näkökulmia ja se, että joka päivä opin jotain uutta itsekin.”

Kiinnostuksen kohteet: Draama ja teatteri – Toiminnallinen oppiminen – Kirjallisuus – Kieli ja kirjoittaminen  – Kansainvälisyys – Eläinavusteinen pedagogiikka – Työhyvinvointi – Mysteerit ja pakohuoneet

Hanna Elina Hovila, hannaelina @ edukettu.com

PROFIILIA PÄIVITETÄÄN

 

Hanna Koskinen, hanna @ edukettu.com

”Olen opinto-ohjaajana luova kokeilija, mutta myös työni pitkäjänteinen kehittäjä. Teen työtäni suurella sydämellä, uteliaana ja valmiina oppimaan uutta. Kannustan sinua rohkeasti tekemään työstäsi omannäköistä. Omannäköisessä työssä perustat toimintasi niille vahvuuksille, joilla olet parhaimmillasi.”

Kiinnostuksen kohteet: Toiminnallinen oppiminen – Tulevaisuusohjaus – Vahvuusperustainen pedagogiikka – Osallisuus ja yhteisöllisyys koulussa – Kestävä tulevaisuus – Kansainvälisyys

Heidi Kovanen, heidi @ etukettu.com

PROFIILIA PÄIVITETÄÄN

Kati Miettinen, kati @ edukettu.com

PROFIILIA PÄIVITETÄÄN


Helena Murtonen-Leppä,
helena @ edukettu.com

”Olen helposti innostuva ja mielelläni kaikkea uutta kokeileva äidinkielen ja kirjallisuuden sekä elämänkatsomustiedon opettaja. Uskon ihmisyyteen ja inhimillisyyteen. Minulla on monipuolinen työkokemus niin liike-elämästä kuin koulumaailmastakin. Ammatillisen kotini olen löytänyt oppilaslähtöisestä opettajuudesta. Tällä hetkellä toimin S2- ja ET-opettajana Pohjois-Hervannan yläkoulussa.”

Kiinnostuksen kohteet: Kirjallisuus – Kirjoittaminen – Keskustelu – Vertaistuki – Läsnäolo – Positiivisuus – Vahvuusajattelu – Kirjallisuusterapia – Kokonaisvaltainen hyvinvointi

 

Tanja Portaankorva, tanja @ edukettu.com

PROFIILIA PÄIVITETÄÄN

Sanna Pikku-Pyhältö, sanna @ edukettu.com

PROFIILIA PÄIVITETÄÄN

Ilona Ruohomäki, ilona @ edukettu.com

PROFIILIA PÄIVITETÄÄN

 

2 kommenttia artikkeliin ”Meistä

  1. Innostavaa lukea ihmisistä, jotka eivät ole tyytyneet uikuttamaan, vaan ovat itse lähteneet tekemään asioita paremmin. Mahtava juttu, hyvä te!

    Joskus käy niinkin, että unelmista tulee totta. Menestystä aloittamallenne taipaleelle.

    Vastaa

    1. Kiitos todella paljon tsemppaavasta kommentistasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *